sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Verkoop en beheer van gebouwen

Het kantoor staat in voor de VERKOOP van woningen, appartementen, winkels, gronden en opbrengstwoningen gelegen in Knokke-Heist en ruime omgeving.
We zijn daarnaast gespecialiseerd in het BEHEREN van residentieel vastgoed.

  • Door het streven naar kwaliteit, persoonlijke service en transparantie heeft Immo C sinds 1999 een uitstekende reputatie opgebouwd!
  • Professionaliteit en een ernstige toewijding worden hoog in het vaandel gedragen.
  • Een vriendelijk en gemotiveerd team geleid door Cindy Utterwulghe, een centrale ligging en onze ruime ervaring vormen de sleutel tot ons succes!

WONEN IS (BE)LEVEN
Immo C is als geen ander in staat om die beleving voor ú te realiseren

(VER)KOOP
Ons deskundig gecertificeerd team staat garant om uw wensen te vertalen en ervoor te zorgen dat de (ver)koop van uw woning, winkel, appartement, garage, grond of opbrengsteigendom succesvol verloopt.

SYNDIC
Het beheren van residentieel vastgoed behoort eveneens tot het specialisme van Immo C.
We zijn een gekende en betrouwbare partner met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in de regio. Met onze expertise, persoonlijke aandacht en ernstige toewijding behartigen wij op juridisch, operationeel en financieel vlak de belangen van de mede-eigenaars.

Immo C is sinds 1999 erkent door het BIV, het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Zaakvoerder Cindy Utterwulghe zorgt voor een correcte dienstverlening en volgt de snel wijzigende wetgeving voor u op de voet. Zij staat garant voor een kordate aanpak.
Daarnaast beschikt Immo C over het kwaliteitscertificaat syndici Verenigde Eigenaars, een onafhankelijke dynamische belangengroep die sinds 40 jaar de belangen van vastgoed eigenaars verdedigt.

Deze certificeringen geven u de zekerheid van een partner die juist is gereglementeerd en de sleutel vormt tot uw succes.

Immo C, your place to be.

Op October 8, 2018